Wij doen

Diagnose Service

Moderne auto's worden in toenemende mate aangestuurd door een centrale computer. Dat maakt de voertuigen slimmer, maar ook lastiger om aan te werken. In het geval van een storing kunnen er verschillende symbolen op het dashboard verschijnen.

Met een waarschuwing van het motormanagement is de oorzaak vaak minder duidelijk. Om dit te achterhalen, is uw auto gebaat bij inspectie door een bevoegd diagnose specialist die het probleem met de juiste apparatuur onderzoekt en verhelpt. S.K. Autocenter heeft deze middelen in huis en biedt uitkomst bij verontrustende storingen, lampjes en andere meldingen.

Gespecialiseerd in het opsporen van fouten in motormanagement, airbag, ABS, airco, elektrische ramen en alle andere delen in een auto die niet mechanisch aangestuurd worden.
En dit kunnen wij voor dik 85% van alle automerken die in Nederland op de markt zijn, of zijn geweest.

Dus.... Brand er een airbag lampje, is de CHECK ENGINE gaan branden dan kunnen wij u via een computer diagnose een indicatie geven waar de fout zit. Welk onderdeel defect is en vervangen dient te worden.

Onze diagnose wordt onderbouwd met een uitgebreid fouten rapport met indien gewenst een ruime omschrijving over de locatie van het betreffende onderdeel. Ook fout-geheugens van boordelektronica kunnen wij wissen en zo er voor zorgen dat de storende lampjes in uw dashboard niet meer branden